

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето я рецептата
Пържено, подсладители и овкусители са особено вредни
Хлябът става сочен отвътре, с големи пори и тънка хрупкава коричка
Те са много по-апетитни от „обикновените“
Предателството от любим човек не просто боли – то те сломява, сякаш собствената ти сянка внезапно се е превърнала във враг
Всички приятели и познати ги обожават, а у дома не искат да опитат други
С добавка на ароматни подправки и пресни билки, това угощение носи топлина и уют на всяка трапеза
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Предлагаме ви лесна и бърза рецепта
Консумацията на силно преработени храни се свързва с повече от 30 риска за здравето и води до по-ниска продължителност на живота